Hulp bij computerproblemen

Heb je problemen met je computer? Wij komen aan huis en lossen de problemen waar je last van hebt vakkundig op. Is jouw computer traag geworden, wil je die eens goed opschonen of juist fris beginnen met een goede computer-installatie? We zijn jouw PC hulplijn en de specialist die je kunt inschakelen bij al je computerproblemen en -vragen.

We bieden computerhulp aan huis, waardoor je jouw computer niet hoeft op te sturen of mee hoeft te nemen naar een reparatiecentrum. Hoe makkelijk is dat? We bieden PC hulp aan huis, wanneer je problemen hebt met jouw Windows- of Apple computer. Voor een laptop en een desktop, alle problemen met de computer worden snel en vakkundig opgelost.

De meest voorkomende computerproblemen

Onze specialisten helpen je graag bij onder andere:

Computer sneller maken

agsdi-delete

Computer schoonmaken en APK

agsdi-rocket

Computer & Software installatie

M

Vastgelopen computers

Computer back-up maken

Virus, spy- en hack problemen

Natuurlijk is dit slechts een greep uit onze services.
Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

€6,50

Voorfietskosten

€7,50

Per kwartier*

088 203 5810

* minimale afname van 30 minuten.

Computer sneller maken

Is jouw computer traag geworden tijdens het opstarten? Of duurt het lang voordat je Office en andere programma’s kunt openen? Lastig als je onderweg bent of als je op de computer wilt werken. Wij gaan voor je na hoe het komt dat de computer langzaam geworden is en lossen dat voor je op. We maken de computer sneller, zodat je daar weer mee kunt werken zoals je dat gewend bent.

Computer opschonen

Werken bepaalde programma’s niet meer of krijg je regelmatig vervelende foutmeldingen? Heel irritant, maar het zijn wel computerproblemen die we goed voor je kunnen oplossen. We zoeken uit waar de problemen vandaan komen en lossen die voor je op. We schonen de computer op, zodat je daar weer mee kunt werken alsof die nieuw uit de doos gekomen is.

Computer installatie

Een nieuwe computer? Gefeliciteerd! Wij helpen je graag de juiste kabeltjes aan te sluiten en de belangrijke software te installeren. Inclusief Office en andere programma’s waar je gebruik van wilt maken. De makkelijkste manier om goed van start te gaan, ook omdat we de printer en andere hardware natuurlijk meteen aansluiten.

    7 dagen per week bereikbaar!

    Onze digitale alarmcentrale is 7 dagen per week bereikbaar. Stel je vraag aan onze helpdesk agent en jouw persoonlijke specialist neemt binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.

    088 203 5810