Hulp bij e-mailproblemen

Heb je genoeg van al die ongewenste spam berichten? Lukt het niet om de (werk)mail goed in te stellen of krijg je steeds foutmeldingen als je een e-mail opent of verstuur? Of heb je problemen met het instellen of koppelen van je (werk)mail?

Onze ervaren IT-specialisten helpen je graag met al je e-mailproblemen en vragen over bijvoorbeeld de instellingen.

Wij komen graag bij je langs om al jouw e-mailproblemen snel en vakkundig te verhelpen! Ook geven onze specialisten je uitleg over e-mail en alle bijbehorende instellingen. Zo kunt u aan het einde van de afspraak weer gewoon e-mailen en weet jij precies hoe je bepaalde e-mailproblemen zelf oplost.

De meest voorkomende e-mailproblemen

Onze specialisten helpen je graag bij onder andere:

N

Controleren van de mailinstellingen

s

Onderzoeken van foutmeldingen

agsdi-message-2

Verzend- en ontvangst problemen

agsdi-delete

Hulp bij verplaatsen of verwijeren

Back-uppen en herstellen van mails

Oplossen van e-mailproblemen

Verzonden mailtjes die in je postvak UIT blijven hangen, nieuwsbrieven van de tennisvereniging die je niet ontvangt en foutmeldingen wanneer je een e-mail probeert te versturen.. stuk voor stuk vervelende e-mailproblemen die wij graag voor je oplossen.

Wil jij ook zonder problemen kunnen mailen en alle functionaliteiten van je e-mailprogramma optimaal kunnen gebruiken? Schakel dan de hulp van onze specialisten in! Ze zijn behulpzaam en enthousiast en komen graag bij je langs om de oorzaak van jouw e-mailprobleem snel en efficiënt op te lossen.

€6,50

Voorfietskosten

€7,50

Per kwartier*

088 203 5810

* minimale afname van 30 minuten.

Hulp & uitleg bij het aanmaken, instellen en synchroniseren van mail

Heb je geen e-mailprobleem, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het aanmaken, instellen of synchroniseren van je mail? Wil je meer weten over functionaliteiten van jouw e-mailprogramma of het structureren van je mailbox? Of wil je werkmail ook op je eigen laptop of tablet ontvangen?

Dan ben je bij Uw Computerpartner aan het juiste adres! Onze specialisten hebben het antwoord op al jouw vragen en komen graag bij je langs om dit voor je te regelen. Zij helpen graag bij:

  • Aanmaken, instellen en configureren van een nieuw e-mailaccount
  • Opnieuw installeren van je e-mailprogramma
  • Het instellen van een e-mailhandtekening
  • Uitleggen van geavanceerde mailinstellingen
  • E-mail synchroniseren op al je apparaten

7 dagen per week bereikbaar!

Onze digitale alarmcentrale is 7 dagen per week bereikbaar. Stel je vraag aan onze helpdesk agent en jouw persoonlijke specialist neemt binnen 24 uur telefonisch of per e-mail contact met je op.

088 203 5810